De Olive Forged serie heeft een robuuste en toch subtiele afwerking. De messen worden stuk voor stuk met de hand gesmeed. Elk mes is uniek.Olive Forged Santoku sf kl 4

De grootste uitdaging voor ons is om producten te vinden die koken en tafelen je het gevoel geven dat het een manier van leven is. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Dit is……..”Style de Vie” oftewel een levensstijl. Door ons aanbod van bijzondere en mooie producten hopen wij hier een steentje aan bij te dragen.

Wij willen door middel van een prettige samenwerking met onze dealers de producten op de juiste manier in de markt zetten. Een belangrijke stap hierin is een goede en opvallende presentatie in de winkels en het aanbod van sfeerfotografie. Dit is een concept wat in alle winkels terug komt en hiermee wordt een herkenbaar merk en aanbod gecreëerd. Wij hebben het aanbod van geselecteerde producten die zich reeds hebben bewezen en onze dealers bieden hiervoor het platform.

De Forged messen van de Brute serie hebben een zeer robuuste afwerking.De messen worden stuk voor stuk met de hand gesmeed. Elk mes is uniek.