Stöckli is een Zwitsers bedrijf deed Produceert producten van het “koken op de tafel” bereik onder andere dingen.

Het bedrijf produceert hoogwaardige fondue, raclette en andere tafel apparaat, verenigd onder de A. & J. Stöckli AG dak, maar vier business areas op een totaal van 100 werknemers.

De huishoudelijke dienst gebied ontwikkelt producten voor de tafel koken, dus maar voor andere woongebieden en de tuin. In het afval-gebied afval en recyclebaar materiaal verzamelaars voor het privé-gebruik ontstaan. In de vorm stukjes techniek neemt het bedrijf de engineering en de klant specifieke vorm-stukken productie. En in de bundel technologie Stöckli Produceert norm-container, doos fles, pallets en paloxes van kunststof.

geschiedenis van het bedrijf duurt terug tot het jaar 1874. Alfred Stöckli begon daarna met twee gezellen in een workshop in Uznach naar de eerste Stöckli artikelen produceren:benzine-lampen, wrijving gerechten, asbakken en pan-deksels Bestaande uit metaal. De eens zo klein bedrijf is een groeiend bedrijf met de tijd.

En met succes volharden in het metaal als in de synthetische markt, het management op deden moment maakte een toekomstgericht belangrijke beslissing: het bedrijf wat gaat worden in tweeën gesplitst Werken in het begin van 1997: de synthetische onderneming A. + J . Stöckli AG en de Stöckli Metal AG. Vandaag de dag meer dan 130 jaar na het begin als een workshop, de A. & J. Stöckli AG presenteert zich als een modern bedrijf in de synthetische productie en de markt.