Een keukenrolhouder en keukenwekker in één, dit onderscheidt Towel Timer van andere keukenrolhouders.

Towel Timer is een stijlvolle keukenrolhouder met een geïntegreerde keukenwekker. De keukenwekker kan op de minuut nauwkeurig worden ingesteld. Dankzij de overzichtelijke positie van de keukenwekker is de resterende bereidingstijd in één oogopslag te zien vanuit de gehele keuken. Daarnaast bespaart Towel Timer veel ruimte op het werkblad door zijn verticale stand. tt
VC301 2 Laat u verrassen door het sfeervolle effect en het strakke ontwerp van de Mood Flame van Royal VKB. De Mood Flame is namelijk niet zomaar een theelichthouder. Het is in zijn geheel gemaakt van siliconen, een lichtdoorlatend materiaal dat zowel hitte- als vlambestendig is en een bijzonder resultaat geeft tijdens het branden van een theelichtje.

Met de Mood Flame kan zowel in de tuin, op het terras als in huis in een handomdraai een gezellige sfeer worden gecreëerd. Het theelichtje is eenvoudig aan te steken met een lange lucifer of een keukenaansteker en is bestemd voor het branden van een standaard theelichtje (Ø 39 mm).

De Mood Flame XL is bestemd voor het branden van een standaard theelichtje (Ø 39 mm) of een maxi theelichtje (Ø 58 mm).