Reisenthel
Reisenthel biedt praktische (opberg) oplossingen voor thuis en onderweg. De gevarieerde producten zijn een toevoeging aan het dagelijks leven en zorgen voor gemak, functionaliteit en mobiliteit. Reisenthel heeft een zeer divers assortiment met producten voor in huis en voor onderweg. Kleine tassen, XL shoppers, tassen voor kinderen, een Reisenthel toilettas, wasmanden en zelfs koeltassen, Reisenthel heeft voor ieder wat wils.

Reisenthel Wasmand
Stijlvol de was opbergen doe je in een Reisenthel wasmand. Het belangrijkste kenmerk van de wasmanden is dat zij mooi een mooie vormgeving hebben en ontzettend functioneel zijn. De Reisenthel looplaundry is de ideale wasmand, door de handvaten is de wasmand gemakkelijk te verplaatsen. De wasmanden zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

Voor onderweg
Reisenthel is het perfecte reisgezelschap voor alles wat je mee moet nemen. De Reisenthel trolley en Reisenthel carrycruiser zijn licht en wendbaar, perfect voor de dagelijkse boodschappen. Door de wieltjes hoef je geen gewicht te dragen. Liever een tas zonder wielen? De Reisenthel shopper is er in veel verschillende maten en vormen. Door de handige vakjes kun je alles overzichtelijk opbergen. Het is heel gemakkelijk om je ideale shopper te vinden.