Modellen

Onze collectie van Le Jacquard Francais is uitgebreid en gericht op je gedekte tafel en de keuken. Wij hebben veel verschillende uitvoeringen, de producten zijn:
tafelkleden
tafellopers
placemats
servetten
dekservetten
theedoeken
glaspolierdoeken
schorten

Servetten en tafellopers zijn er soms zelfs in meerdere maten, bij de kleden is er altijd keuze uit diverse vierkante en rechthoekige maten.

Le Jacquard Français maakt vooral gedecoreerde tafelkleden. Deze patronen zijn er vaak in meerdere kleuren, maar er is ook een grote damast collectie in wit en off-white. De patronen zijn gebaseerd op bloemen en andere patronen, maar ook objecten als theepotten en kurkentrekkers zijn we al in de patronen tegengekomen.

De ontwikkeling van de patronen en vooral de subtiele manier waarop het tafellinnen het patroon ‘opneemt’ is typisch voor
Le Jacquard Français. De kleuren sluiten op elkaar aan en contrasterende of complimenterende randen en biesjes maken het kleed af.

Dit soort patronen geven de kleden en servetten een zekere diepte, een echte presence. Hiermee kleed je een kamer echt aan. Er is op deze manier veel te bereiken en het geeft meer eigen identiteit aan je huis