Innovatief keukengerei
Het merk Joseph Joseph is in 2003 opgericht door de tweelingbroers Richard en Antony Joseph. Antony heeft gestudeerd voor designer en zijn broer Richard is meer de zakelijke kant opgegaan.. Deze combinatie van kennis is de kracht achter het bedrijf en de broers. Als snel kregen de broers wereldwijde bekendheid met hun stijlvolle, technische en innovatieve producten.

In de loop der jaren heeft Joseph Joseph zich ontwikkelt tot een van de snelst groeiende merken op het gebied van huishoudproducten. Door telkens de perfecte combinatie tussen uiterlijk en functionaliteit te ontwikkelen, zijn de broers verantwoordelijk voor meerdere prijs-winnende ontwerpen.

De Joseph Joseph Index snijplankenset heeft bijvoorbeeld in 2009 ‘ Gift of the Year’ gewonnen en de Joseph Joseph Hands On Saladeschalen de ‘ Red Dot’ design award in 2010.

Met de Joseph Joseph snijplanken is het succes van Joseph Joseph echt begonnen, maar met de vele unieke en innovatie producten die regelmatig nieuw op de markt verschijnen gaat Joseph Joseph een lange, stralende toekomst tegemoet.