Slimme manieren om versheid te garanderen
Gemakkelijke opslag in de diepvriezer.
Het FoodSaver® Vacuum Sealing System helpt u ingrediënten, in de diepvriezer, tevoren bereide maaltijden en zelfs koffie langer vers en smakelijk te houden zonder gevaar voor vriesbrand, uitdroging of smaakverlies.
In de koelkast bewaren.
Dankzij de luchtdichte vacuümverpakking met speciaal ontworpen zakken en bakjes, blijven kaas, vleeswaren, fruit, groenten, kruiden en andere producten in uw koelkast langer vers.
In de voorraadkast bewaren.
Gebruik de speciaal ontworpen multifunctionele FoodSaver®-bussen om pasta, bloem en granen in de voorraadkast langer vers te houden. Ook ideaal voor chips, biscuitjes en andere producten die gemakkelijk breken.
Marineren?
Daar heeft u maar enkele minuten voor nodig. Vlees en groenten kunnen van een heerlijke marinade worden voorzien in enkele minuten in plaats van uren dankzij het FoodSaver® Vacuum Sealing System, dat van de vacuümwerking gebruikt maakt om het proces te versnellen. Zo blijft de smaak van het voedsel behouden en verbetert deze.
Maak eenpersoonsporties om verspilling te vermijden.
Foodsaver®-zakken en -rollen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat u uw maaltijden en restjes in eenpersoonsporties vacuüm kunt verpakken. Een prima manier om de versheid te garanderen en restjes te voorkomen.
Bewaar alle soorten vloeistof.
Bewaar wijn, gourmetolie, likeur en andere vloeistoffen veel langer bij gebruik van FoodSaver®-flessenstoppen. Ze passen op de meeste standaardflessen, zijn hergebruikbaar en gemakkelijk te reinigen.
Maak het u gemakkelijk en gebruik FoodSaver®-zakken.
Deze handige, sterke zakken zijn geschikt voor koken, gebruik in de magnetron en hergebruikbaar! Ideaal voor bijvoorbeeld het bewaren, opslag, marineren en vervoer!