Porzellan-Timeless
Fine Bone China – Engels term voor bone china.

De iets off-wit porselein wordt gekenmerkt door een fantastische transparantie en enorme werk capaciteit. Ondanks zijn zachtheid Fine Bone China is veel meer dan normaal aanvaringsbestendige porselein. Op Timeless Fine Bone China bijna alle voorkomende kleuren kunnen worden gebakken in de natuur. Veel van deze kleuren zou verbranden op de normale harde porselein. Nature Tijdloos Geïmporteerd. De glazuren zijn bleifrei.Mit de productie van fijne bone china deal wereld zeer weinige fabrikanten, want de productie is zeer geavanceerd en veel ingewikkelder dan de normale harde porselein productie. Een vervanging constante kwaliteit wordt gegarandeerd gedurende vele jaren.

Red FlowersRode bloemen
Geniet met al uw zintuigen – in deze decoratie zult u niet moeilijk zijn. De rijke, warme rode aquarellen brengen passie om de tafel – puur plezier buiten het menu. Rode bloemen ingericht als vurige contrast natuurlijk prachtig met Timeless Wit en de andere bloemdecoraties

Blue FlowersBlauwe bloemen
Een decor dat onder je huid krijgt. De fantastisch mooie blauwe bloemen van deze serie zorgen voor een stemmige sfeer van rust en sereniteit. De Blauwe Bloemen aquarellen zijn niet alleen een decoratie gerechten voor elke gelegenheid, ze ook helpen om te ontspannen. De mooie bloem ontwerpen werden geïllustreerd door Katja Falk.