Al 120 jaar zijn we’s werelds specialist in professioneel kaasgereedschap en kaasaccesoires voor de consument.

Ons assortiment is zo veelomvattend dat er voor elke liefhebber een passende ‘tool’ is. Volg, net als iedereen bij Boska, je passie en ontdek welke Cheesewares® voor jou het meest geschikt zijn. De kwaliteit, de vormgeving en het gemak waarmee alle producten kunnen worden gebruikt, staan bij ons op één.

Op verzoek van lokale kaasboeren begon mijn overgrootvader, Willem Bos, in 1896 met het maken van speciale gereedschappen voor ‘jong’, ‘belegen’ en ‘oud’. Boska, nog altijd gevestigd in Bodegraven, vlakbij Gouda, is sinds die tijd nauw verbonden aan het kaashart van Nederland. Als vierde generatie Bos hou ik de familietraditie in ere: “van het eten van kaas een belevenis maken”.

Enjoy life | EXPLORE CHEESE

Kaas eten kan altijd, overal. Bij Boska zijn we voortdurend op zoek naar tools om kaas op een oude, vertrouwde, maar ook op nieuwe manieren te ontdekken. Zoals in de buitenlucht, dankzij onze Outdoor Fondue.

Ga met ons mee op ontdekkingsreis: de kaaswereld is groter dan je denkt. Wereldwijd doen mijn team en ik inspiratie op en delen onze liefde voor het betere product. Samen genieten van de heerlijkste kazen, wie wil dat nou niet?

Wij zijn trots op de door ons ontwikkelde tools. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op alle messen, schaven en raspen.

Op Boska kwaliteit kan je vertrouwen en om dat nog eens extra te bandrukken bieden we vanaf nu:

10 JAAR GARANTIE OP ALLE BOSKA CONSUMENTEN CHEESEWARES.