De Bamix in uw keuken
Waarom kiezen voor Bamix?

De Bamix staafmixer wordt al sinds 1954 door ESGE AG in Mettlen, Zwitserland geproduceerd. Momenteel is het de enige staafmixer die nog volledig in Europa wordt gemaakt.

Dankzij de uitstekende afwerkkwaliteit is de Bamix staafmixer een bijzonder betrouwbare partner in de keuken, waar u jarenlang op kunt rekenen.

Het succes van de Bamix is mede te danken aan de verschillende accessoires die in combinatie met de staafmixer gebruikt kunnen worden. In een tel maakt u van uw staafmixer een volwaardige keukenmachine. Zowel thuis als in de professionele keuken wordt Bamix al decennia lang gezien als de nr. 1 in staafmixers. En verder?

Veelzijdig. De veelzijdigheid van Bamix kent geen grenzen. Bamix kan zowel in een smal fragiel glas, in een grote kom als ook in een hete pan soep gebruikt worden. Bamix is geschikt voor de dagelijkse handelingen in de keuken.
Multifunctioneel. Met de 3 hulpstukken die bij elke Bamix inbegrepen zijn, vervangt uw Bamix een foodprocessor. Optioneel is het vleesmes te verkrijgen om uw Bamix nog vollediger te maken.
Handig. Door zijn ergonomische handgreep ligt de Bamix goed in de hand. Zo kan men de knoppen eenvoudig bedienen met de toppen van de vingers. Bamix is ook geschikt voor linkshandigen. De hulpstukken zijn zeer makkelijk te verwisselen.
Reiniging. Door de buitengewone waterdichtheid, kan de Bamix in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water.
Opbergen. Het opbergen van uw Bamix en de verschillende accessoires is zeer eenvoudig door de bijgeleverde wandhouder of standaard. Plaats de standaard of wandhouder op of bij het aanrecht en u heeft de complete maar compacte keukenmachine altijd binnen handbereik.
Kwaliteit. De eersteklas Zwitserse kwaliteit maakt Bamix een onmisbaar element in uw keuken. De sterke, krachtige motor, speciaal ontwikkeld voor Bamix, wordt gefabriceerd in de ESGE fabriek in Zwitserland. Alle onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van superieure kwaliteit, roestvrij en nemen geen smaak of geur op.
Zuinig. De motor verbruikt niet meer dan 200 watt en produceert door de wisselstroommotor toch een maximaal vermogen tot 18.000 toeren per minuut.
Reparatie en onderdelen. Veel van onze onderdelen zijn al meer dan 30 jaar dezelfde. Oude onderdelen passen op nieuwe machines en omgekeerd. Bamix heeft een garantie van 10 jaar op de motor en 2 jaar op de volledige machine. Bamix kan altijd worden gerepareerd. Reparaties worden door een professional in eigen beheer uitgevoerd.
Daarom kiezen voor Bamix!