Met grote trots, presenteert Goebel Artis Orbis, kunstenaars van wereldformaat. Deze nieuwe collectie van uniek ontworpen accessoires kenmerkt het kunstwerk van de meest gerenommeerde schilders van de wereld. De originelen van deze meesters zijn tentoongesteld in de mooiste musea ter wereld.

Elk item in de Artis Orbis Collection is gemaakt van het fijnste porselein en ondertekend met de facsimile handtekening van de oorspronkelijke kunstenaar om getuigen van de authenticiteit van het ontwerp. Het moeizame productieproces begint met een kritische beoordeling van elk schilderij, zodat het kunstwerk op de beste manier tot leven gebracht kan worden.

De Artis Orbis Collectie werd in Europa gelanceerd in de herfst van 1996, waar is het uitgegroeid tot die tak van Goebels zaken die de Europese relatiegeschenken vertegenwoordigt. Daar de collectie aan de andere kant van Atlantische Oceaan ook bekend raakt, zal het zeker een plaats veroveren in de harten en huizen van de Amerikaanse kunstliefhebbers en kenners van fijn porselein.