Bereiding

1. Maak de kousenband schoon en snijd hem in stukjes van ca. 4 cm.
2. Snijd de kool en de paksoi in reepjes.
3. Verdeel de kousenband en kool in een stoompan.
4. Verdeel de paksoi met de taugé in de andere stoompan.
5. Breng in de pan zoveel water aan de kook, dat er nog 2 cm ruimte is tot de stoompan.
6. Maak intussen het pepertje schoon en hak het fijn.
7. Pel en snipper de knoflook.
8. Verhit de olie en bak hierin de trassi met peper en de knoflook.
9. Voeg de pindakaas, het limoensap, de suiker en 3 dl water toe en verwarm het al roerend met een garde (niet laten koken). Breng op smaak met zout.
10. Hang de stoompan met kousenband en kool boven het kokende water en zet het deksel erop.
Stoom de kousenband en kool 4 minuten.
11. Hang de andere stoompan met paksoi en taugé erboven en stoom alles nog 2-3 minuten.
Laat de groenten in de stoompannen uitlekken.